Romadurová buchta

30 min | chuťovka | 12 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 2511x
Recept na netradiční slaný koláč.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Romadur rozmixujeme. Přidáme vejce, mouku, máslo, tvaroh, kypřící prášek do pečiva, pažitku nebo nať z cibule. Nakonec vmícháme na kostičky nakrájený šunkový salám. Vše důkladně promícháme.

Těsto dáme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Romadurovou buchtu pečeme v troubě na 170 °C (nebo 160 °C horkovzdušná trouba) zhruba 25 - 30 minut.

Romadurovou buchtu nakrájíme a podáváme.

Anina autor receptu:

Romadurová buchta

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

na porcí
Vaše cena 3599 běžně 6100 Kč sleva 41 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
5
skvělý recept
11 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Romadurová buchta

Recept se nachází v 47 kuchařkách
smarcelak
Slané dezerty 130 receptů
Krnovské slané pečení
veraricna
Krnovské slané pečení 1845 receptů
zjirousek
chuťovky 909 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Romadurová buchta

Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Romadurová buchta
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept