reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Roláda z mořského jazyka

Výborná kombinace zajímavých chutí - mořský jazyk se špenátem a rýže s hráškem. Vynikající recept na chutný zdravý pokrm.


  • 5,0

    5 5
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 739 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 979 hodnocení

Sběr černého bezu

25. 5. 2020

Bábovka

4,7 1 706 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 794 hodnocení

Dokonalá, přitom tak jednoduduchá: Píchaná buchta krok za krokem

24. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 199 hodnocení

Špízy na gril: Lákavé recepty na masové i zeleninové ražniči

23. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 765 hodnocení

Recept na jemnou bramborovou kaši krok za krokem

22. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 654 hodnocení

Recept na výborný rebarborový koláč krok za krokem

21. 5. 2020

Postup přípravy

Baby špenát povaříme a hrášek uvaříme doměkka. Parmazán nastrouháme na jemném struhadle.

Do filátka mořského jazyku zarolujeme tepelně upravený baby špenát a spíchneme párátkem, poté restujeme na másle.

Z uvařeného hrášku si rozmixujeme pyré, zbylý hrášek necháme jako vložku do rizota.

Uvařenou rýži smícháme s hráškovým pyré a přidáme hráškové lusky, poté zamícháme nastrouhaný parmazán a zjemníme kostičkou másla.

Roládu z mořského jazyka podáváme s hráškovým rizotem jako chutný hlavní chod.

Zdroj: restaurace Epopey

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Roláda z mořského jazyka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.