reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Roastbeef z pomalého hrnce

Velice jednoduchý recept na pečení v pomalém hrnci.


  • 3,7

    3,6 6
  • 10 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 698 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 930 hodnocení

Droždí: Jak na to, aby se kynuté moučníky povedly na výbornou?

31. 3. 2020

Bábovka

4,7 1 670 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 748 hodnocení

Vařte levně a ze zbytků - ulevíte peněžence i planetě, navíc si skvěle pochutnáte

30. 3. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Tip na neděli: Úžasný karamelový koláč s tvarohem

29. 3. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 587 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 737 hodnocení

Jak využít karanténu: Upečte si rychlé domácí rohlíky podle Markéty

28. 3. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 280 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 621 hodnocení

Tímto obědem potěšíte celou rodinu: Výborné boloňské špagety krok za krokem

27. 3. 2020

Postup přípravy

Cele hovězí maso, může být i vepřové, orestujeme ze všech stran na pánvi.

Do pomalého hrnce dáme trochu vody. Přidáme na nudličky pokrájenou cibuli, baby mrkev nebo mrkev nakrájenou na kolečka, čtvrtky brambor a celer nakrájený na měsíčky. Vše osolíme, okořeníme a zamícháme. Na zeleninu položíme orestované maso. Hrnec zakryjeme a vše vaříme asi 6 hodin. Neotvíráme.

Upečený roastbeef z pomalého hrnce vyjmeme, nakrájíme a můžeme podávat.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Roastbeef z pomalého hrnce

    Celkový počet komentářů: 2

    • bozole
      bozole

      mila Aleno,ta zelenina tam musi byt i ty brambory,za 6 hod.je hotovy cely obed,neboli vecere.Maso je mekoucke musi se davat pozor aby se pri vytahovani nerozpadlo,zelenina s bramborama jsou taktez uvarene,bez toho aby se rozpadaly na kusy!!!Ten rychly hrnec se nesmi!!!! otvirat!!!Je to vyborne a jednoduche,vecer nez jdu spat,nebo rano nez jdu do prace...zapnu hrnez na 8h nebo na pomalu a prijdu z prace a vse je hotovo!!!A to nemluve o navstevach a svatcich!Je to velice jednoduche!A k tomu koreni,muzes tam dat cokoli....

      16.09.2011 08:01:38

    • alena
      alena

      roastbeef se upravuje bez zeleniny a hlavně má být řádně okořeněn hrubě mletým pepřem, toho tam musí být opravdu hodně a na to bych kladla důraz.

      15.09.2011 19:29:09


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Roastbeef z pomalého hrnce

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.