reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rizoto z vepřové konzervy

Rizoto hotové za půl hodiny.


  • 3,9

    47×

    3,9 47
  • 25 min

  • 10×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Dáme vařit rýži, řídíme se návodem na obalu.

Otevřeme konzervy vepřového masa ve vlastní šťávě a v plechovce překrájíme. Vybereme část tuku z konzervy a dáme na pánev rozehřát. Na rozehřátém tuku zpěníme nadrobno nasekanou cibulku. Poté vyklopíme obě plechovky. Maso mícháme a postupně opékáme. Ochutíme kořením na mletá masa, kari, solí a a pepřem. Přidáme prolisovaný česnek (menší paličku) a opékáme na mírném plameni. Až chybí rýži k dovaření cca 5 minut, vložíme do masa na pánev velkou plechovku mexické zeleniny (my používáme bonduelle) a promícháme.

Scedíme rýži a vmícháme masovou směs.

Rizoto z vepřové konzervy na talíři ozdobíme strouhaným sýrem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Rizoto z vepřové konzervy

    Celkový počet komentářů: 15
    • Josef
      Josef

      Taky děláme rizoto z konzervy a chutná nám víc než s kuřecím masem

      04.03.2017 07:32:24

    • Vali Moravcová
      Vali Moravcová

      Komentář k receptu Rizoto z vepřové konzervy

      Jste asi nějaké moc velké fajnovky :D Rizoto bylo dobré,akorát jsem použila jen jednu vepřovku,a stačilo to :)

      15.07.2015 09:28:03

    • wenda
      wenda

      výborné s domácí masovou konzervou

      pokud použiju domácí masovou konzervu,tak to nemá chybu.její výroba je jednoduchá a s tím co se dnes prodává jako,,masová konzerva" bych krmil tak akorát v ZOO.Věřím ale, že i tam mají kvalitnější maso.

      06.03.2015 14:26:03


    • lord
      lord

      Komentář k receptu Rizoto z vepřové konzervy

      Jen škoda že to s rizotem nemá nic společného. I kuchařský dyletant ví že rizoto se po větší část úpravy připravuje, rýže společně s ostatními surovinami aby při vaření získala chuť a pokrm pak byl chuťově propojený jinak je to jen rýže smíchaná s vepřovou konzervou a zeleninou. Prostě pouhým smícháním rýže s něčím nezískáte rizoto

      25.10.2014 21:35:06

    • Zdeněček
      Zdeněček

      Peklo na talíři ;-)

      ...ale já jsem nejspíš Lucifer..fakt je to dobré! Doporučuju dostatek majoránky, v kombinaci s kopýtky s konzervy se budete cítit jako na zabijačce :D A s dietologického hlediska jako dezert doporučuji 1-2 tbl živočišného uhlí :DD

      08.07.2014 13:20:55

    • Štěpánka
      Štěpánka

      Palec nahoru

      Uvařeno:) a musím říct, že moc chutná:) Rychlé a dobré.

      26.04.2013 18:31:24

    • Ja
      Ja

      Ľutujem každého kto bude niečo podobné jesť.

      24.01.2013 12:42:21

    • Míša
      Míša

      U nás oblíbené a velice chutné

      Vaříme již dlouhou dubu a je to mňamka... ja jen tedy ještě přidávám kostku masoxu bez něj to není ono..

      10.07.2012 13:27:47

    Nalezeno receptů: 15
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Rizoto z vepřové konzervy

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.