reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Na másle osmažíme na kostičky nakrájenou cibuli, až je zlatavá. Podusíme na ní na kostičky rozkrájená drůbeží játra, osolíme, opepříme a přidáme pokrájené vařené drůbeží maso a žampiony podušené ve vývaru.

Rýži propláchneme, osolíme, v hrnci zalijeme vodou a podusíme doměkka.

Drůbeží směs lehce vmícháme do dušené rýže a v zapékací míse v troubě prohřejeme.

Při podávání nabíráme rizoto z drůbežího masa naběračkou, kterou jsme namočili do vlažné vody. Vzniklé kopečky sypeme strouhaným sýrem a sekanou petrželkou.

Rizoto z drůbežího masa podáváme se sterilovanou zeleninou, vhodné jsou okurky nebo nakládané cibulky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rizoto z drůbežího masa

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.