reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rizoto s pestem a olivami

Recept na pikantní rizoto s černými olivami. Rychlý a lehký hlavní chod.


  • 3,7

    3,6 3
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rýži propláchneme. Pórek očistíme a nakrájíme nadrobno. Na lžíci oleje pórek osmahneme, přisypeme rýži, malinko osolíme, zalijeme vodou asi 1 - 1,5 cm nad rýži a pod pokličkou dusíme doměkka. Obvykle stačí 15 minut.

Parmazán nastrouháme na jemném struhadle. Olivy bez pecky rozkrájíme na půlky. Připravíme si pesto - přidáme ho podle chuti.

K podušené rýži s pórkem vmícháme pesto, olivy, chilli vločky a nakonec i parmazán. Promícháme.

Rizoto s pestem podáváme ihned po přípravě jako hlavní chod.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rizoto s pestem a olivami

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.