reklama
hledat uživatel
       

Řízky od Itala

Zapečené telecí plátky zdobené petrželkou a kečupem. Recept z Itálie.


  • 3,7

    3,6 6
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 560 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 602 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Postup přípravy

Telecí plátky naklepeme, osolíme, mírně okořeníme kari kořením a okraje nařízneme. Zprudka je po obou stranách opečeme na oleji.

Pekáček vymažeme máslem, vyskládáme telecí plátky, na každý dáme šunku, pokropíme vypečenou šťávou a hustě posypeme strouhaným sýrem. Zalijeme vývarem a dáme do rozehřáté trouby upéct.

Upečené řízky od Itala posypeme pokrájenou petrželkou kudrnkou a pocákáme kečupem. Můžeme posypat sekanými mandlemi. Jako příloha se k telecím řízkům od Itala hodí opečené brambory a libovolný zeleninový salát.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Řízky od Itala

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.