reklama
hledat uživatel
       

Řízek Pavlišov

Jistě máte rádi klasiku - ale vepřový řízek s knedlíkem? Kombinace, která je velmi chutná a je tradicí i v našich kuchyních.


  • 3,1

    103×

    3 103
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na obalení

příloha



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 775 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 006 hodnocení

Recept na meruňkový koláč s tvarohem krok za krokem

12. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 730 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 819 hodnocení

Nedělní ráno nemůže začít lépe: Vyzkoušejte recept na borůvkovo-banánové lívance

12. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 205 hodnocení

Dokonalý hovězí biftek: Jak na to, aby byl opravdu šťavnatý?

11. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 604 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 777 hodnocení

Nestačí ani vychladnout! Vděčný hrníčkový recept na borůvkový koláč

10. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 674 hodnocení

Recept na domácí tvarohové nanuky krok za krokem

9. 7. 2020

Postup přípravy

Plátky vepřové krkovičky naklepeme, kraje nakrojíme. Maso osolíme a posypeme pepřem. Pak porce obalíme v trojobalu a na oleji upečeme doměkka.

Povaříme si kyselé zelí, které zčásti zalijeme vodou a můžeme mírně osladit cukrem. Knedlíky nakrájíme a ohřejeme.

Upečené řízky Pavlišov podáváme s kyselým zelím a houskovým knedlíkem. Knedlíky a zelí přelijeme rozpuštěným máslem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Řízek Pavlišov

    Celkový počet komentářů: 2

    • Hroch
      Hroch

      Jedl jsem to v Krkonoších a je to opravdu moc dobré,akorát oni pod dali šťávu z pečeného masa,dalo to tomu výborný šmak :)

      19.10.2011 18:29:31

    • Kamínek
      Kamínek

      lepší je z krůtích prsou!!

      hmm...to je pak ta pravá pochoutka...pěkně pokapat citronem...vyzkoušejte!

      08.06.2007 17:08:02


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Řízek Pavlišov

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.