reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle chuti

podle potřeby

Postup přípravy

Vepřovou klobásu bez kůžičky nakrájíme na malé kousky. Česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky.

Klobásu osmažíme s česnekem a podlijeme suchým vínem. Přidáme nakrájené žampiony a společně prosmažíme asi 5 minut. Následně přidáme rýži, kterou osolíme a při podlevání vývarem po malých částech vaříme do změknutí. Hotové risotto promícháme s máslem a nastrouhaným sýrem.

Risotto s klobásou a houbami podáváme teplé k hlavnímu chodu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Risotto s klobásou a houbami

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1

Přidat příspěvek k receptu Risotto s klobásou a houbami