Římský květák

30 min | příloha | 1 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 7587x
Dietní recept na květák trochu jinak.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Květák dobře očistíme a rozdělíme na růžičky, česnek oloupeme. Rajčata omyjeme a nakrájíme.

Květák rozebraný na růžičky vložíme do osolené vody společně s česnekem a dusíme.

Po změknutí květáku přidáme rajčata, necháme přejít varem a máme hotovo.

Květák dáme na talíř a před podáváním posypeme sýrem. Římský květák můžeme dozdobit čerstvou petrželkou.

autor receptu:

Římský květák

Počet přidaných receptů: 1000

Ingredience

na porci

Energetický příjem

Římský květák - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 823 kJ / 196,6 kCal (na 1 porci)
Vaše cena 3599 běžně 6100 Kč sleva 41 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Římský květák

Recept se nachází v 13 kuchařkách
Zelenina a luštěniny od tetičky
veraricna
Zelenina a luštěniny od tetičky 3874 receptů
Kayla
dietní kuchařka 68 receptů
zjirousek
Zelenina 528 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Římský květák

Přidat příspěvek k receptu Římský květák
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept