reklama
hledat uživatel
       

Římské brambory

Brambory pečené na římském kmínu. Zůstaly vám doma brambory od včerejšího obědu a nevíte, co s nimi? Zkuste tento recept. Brambory jsou vhodnou přílohou k pečenému masu.


Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Ingredience

Postup přípravy

Brambory nakrájíme na kostky. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Na vyšší pánvi rozehřejeme olej a na něm orestujeme kmín. Citron pořádně omyjeme, spaříme a škrabkou z něj oloupeme kůru. Tu nasekáme.



Ve vyšší pánvi rozpálíme olej a kmín na něm zprudka a rychle orestujeme. Pak přidáme brambory, osolíme je a opepříme za stálého míchání je smažíme, dokud nezezlátnou.



Pak vmícháme česnek a brambory ještě minutku opékáme.

Hotové brambory podáváme posypané citronovou kůrou.

reklama

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Římské brambory