reklama
hledat uživatel
       

Římské brambory

Brambory pečené na římském kmínu. Zůstaly vám doma brambory od včerejšího obědu a nevíte, co s nimi? Zkuste tento recept. Brambory jsou vhodnou přílohou k pečenému masu.


  • 3,0

    263×

    3 263
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Brambory nakrájíme na kostky. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Na vyšší pánvi rozehřejeme olej a na něm orestujeme kmín. Citron pořádně omyjeme, spaříme a škrabkou z něj oloupeme kůru. Tu nasekáme.



Ve vyšší pánvi rozpálíme olej a kmín na něm zprudka a rychle orestujeme. Pak přidáme brambory, osolíme je a opepříme za stálého míchání je smažíme, dokud nezezlátnou.



Pak vmícháme česnek a brambory ještě minutku opékáme.

Hotové brambory podáváme posypané citronovou kůrou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte první komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Přidat příspěvek k receptu Římské brambory

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.