reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Řezy z mletého masa

Máte doma mleté maso? Sekanou dělat nechcete, protože byla na oběd v neděli. Karbanátky jsou moc pracné. Zkuste z mletého masa udělat řezy! Nenáročné a hotové je ozdobíte sýrem a zeleninou.


  • 3,1

    186×

    3 186
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 044 hodnocení

Rychlé a zdravé mlsání na halloweenskou párty? Zkuste si doma vyrobit gumové medvídky jen ze tří ingrediencí!

28. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 763 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Recept na houbovou bramborovou polévku krok za krokem

27. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

Videorecept: Domácí sekaná z krůtího masa doladěná k dokonalosti

27. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Chutě babího léta od pondělí do pátku

26. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 296 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 703 hodnocení

KVÍZ: Vyznáte se v houbách? Prověřte si znalosti v našem testu

26. 10. 2020

Postup přípravy

Housky nakrájíme na kostičky, dáme do mísy a přelijeme mlékem. Necháme housky vsáknout mléko. Mleté maso dáme o větší mísy. Housky vymačkáme a spolu se všemi vejci a jogurtem je přidáme k mletému masu a zamícháme.

Rozehřejeme si troubu na 180 °C a pekáček nebo vysoký plech vymažeme olejem nebo tukem.

Oloupeme cibuli a česnek. Chilli papričku zbavíme jádřince a peciček. Vše nasekáme najemno. Rozpálíme pánev, přidáme máslo a cibuli, česnek a papričku na něm necháme zesklovatět. Pak směs necháme vychladnout.
Bylinky omyjeme, osušíme a nasekáme. Nakládanou okurku a zeleninu nasekáme najemno.

Vychladlou směs, nasekané bylinky a zeleninu přidáme k mletému masu a pečlivě mícháme, než nám vznikne hladké "těsto". Hotovou směsí vyložíme připravený pekáček do výšky 2 - 3 cm a pečeme dozlatova.

Parmazán nakrájíme na hoblinky. Upečené maso nakrájíme na řezy libovoného tvaru a velikosti a každý zdobíme hoblinkami parmazánu a snítkou tymiánu.

Podáváme s bramborovou kaší.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Řezy z mletého masa

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.