reklama
hledat uživatel
       

Řezy Rigo Jancsi

Vynikající smetanové řezy s čokoládovou polevou.


  • 4,6

    12×

    4,5 12
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Smetanu s cukrem a kakaem svaříme a přes noc necháme v ledničce. Druhý den ji vyšleháme dotuha. Ze zbylé smetany a vanilkového cukru připravíme - vyšleháme - šlehačku.

Poté vejce vyšleháme s cukrem a promícháme mouku s kakaem. Opatrně vařečkou do vyšlehaných vajec vmícháme. Těsto rozetřeme na plech s pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě při 200 °C cca 8 minut.

Upečený a vychladlý korpus poté podélně prokrojíme. Vrchní díl potřeme čokoládovou polevou a necháme zatuhnout. Poté nakrájíme na čtverce. Spodní díl potřeme šlehačkou tmavou a poté světlou a nahoru položíme čokoládové čtverce, které jsme si připravili z vrchního dílu.

Řezy Rigo Jancsi máme hotové, už jen podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Řezy Rigo Jancsi

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.