reklama
hledat uživatel
       

Řeznická sekaná

Jednoduchý, ale výborný recept na šťavnatou sekanou.


  • 4,2

    22×

    4,2 22
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na obalení



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 829 hodnocení

Recept na boloňské špagety krok za krokem

23. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 674 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

23. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 270 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 544 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Postup přípravy

Hovězí a vepřové mleté maso rozmixujeme s vodou na jemný prát. Přidáme směs koření, vegetu, solamyl nebo jiný škrob, hladkou mouku a najemno nakrájenou uzenou slaninu s prolisovaným česnekem. Hmotu dobře vymícháme.

Pekáček vyložíme plátkovou slaninou a rukama namočenýma do vody formujeme dvě šišky, které vložíme do pekáčku. Řeznickou sekanou pečeme 1 hodinu přikrytou při teplotě 180 °C. Pak ji odkryjeme půl hodiny pečeme do zlaté barvy.

Řeznickou sekanou podáváme s brambory nebo s bramborovou kaší a kyselou okurkou jako přílohu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Řeznická sekaná

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.