Plátky hříbků orestované s bylinkami a podávané na topince potřené česnekem. Recept na dobrý teplý překrm nebo chuťovku k různým příležitostem.
směs | |
---|---|
1 stroužek | česnek |
cibule | |
čerstvé nebo mražené hříbky | |
na potření | |
česnek | |
podle chuti | |
sůl | |
tymián | |
rozmarýn | |
petržel | |
oregano | |
citronová šťáva | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
máslo | |
olivový olej | |
příloha | |
chléb |
autor Zdeněk Pohlreich
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena