reklama
hledat uživatel
       

Restovaná játra

Příprava vepřových jater z babiččiny kuchařky.


  • 4,3

    24×

    4,3 24
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Játra pokrájíme na menší kousky. Nadrobno nakrájíme také oloupanou cibuli. Připravíme si veškeré koření a bylinky.

Cibuli zpěníme na oleji. Za stálého míchání přidáme játra a opečeme je. Posypeme mletým pepřem, poprášíme moukou a ještě chvíli restujeme. Pak přidáme papriku a majoránku. Osolíme a podlijeme takovým množstvím vody, aby pro převaření vznikla hustší omáčka.

Restovaná játra podáváme s vařenými brambory nebo s rýží.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Restovaná játra

    Celkový počet komentářů: 3
    • Jarda
      Jarda

      Restovana játra

      Právě jsem dovařil a s rýží je to frčovní. Přidal jsem krapet chilli kvúli mým thajským přátelům a mohli se upapat.

      22.05.2017 07:44:41

    • stavros666
      stavros666

      jatýrka restovaná

      Udělal jsem je podle Vašeho receptu....jednoduché a velmi chutné...doporučuji všem.Jenom místo majoránky jsem dal čubřicu,je to takové jemnější a sůl na konec.Posílám fotografie této ňamky rychlovky a přeji všem dobré chuti....///

      29.01.2017 13:22:04

    • Babica
      Babica

      Komentář k receptu Restovaná játra

      Dobré to bylo .) doporučuji

      28.02.2015 11:18:43


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Restovaná játra

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.