reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ředkvičkový zelený salát

Ředkviček jsou plné zahrádky a i na trzích jsou docela levnou záležitostí. Připravte si z nich skvělý salát a dodejte tělu živou stravu.


  • 3,7

    3,6 3
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 749 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Jak využít voňavý kopr v kuchyni?

1. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 708 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 797 hodnocení

Víkendové pečení: Recept na perník s ořechy krok za krokem

31. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Češi milují vepřové! Ale jak takovou kotletu či bůček správně připravit?

31. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 767 hodnocení

Dort s mascarpone a ovocem krok za krokem

29. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 657 hodnocení

Bez černý neboli bezinky - znáte jeho léčivé účinky?

28. 5. 2020

Postup přípravy

Připravíme si veškerou zeleninu. Ředkvičky očistíme a nakrájíme na tenká kolečka. Hlávkový salát dobře omyjeme a natrháme na kousíčky. Z jarní cibulky použijeme pouze čerstvou nať, kterou nakrájíme na drobná kolečka.

Ředkvičky, salát a naťovou cibulku v míse promícháme, zakápneme citronem, olivovým olejem, osolíme, opepříme a opět promícháme.

Ředkvičkový zelený salát rozdělíme na jednotlivé porce a podáváme. Salát nenecháváme odležet, ředkvičky by po osolení pustily příliš mnoho vody.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Ředkvičkový zelený salát

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.