reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Dobře omyté ředkvičky rozpůlíme po délce a pak ještě nakrájíme na dílky. Vejce rozšleháme.

Rozehřejeme máslo, vmícháme nadrobno pokrájený pórek a lehce ho osmahneme. Poté vmícháme ředkvičky, osolíme je, opepříme a podusíme. Pokud bude třeba, podlijeme vše trochou horké vody. Až se tekutina odpaří, zalijeme ředkvičkovou směs rozšlehanými vejci a mícháme, až se vejce srazí. Nakonec vmícháme nadrobno nasekanou pažitku.

Ředkvičkový salát je chutný ještě teplý, ale chutná i po vychladnutí. Ředkvičkový salát podáváme na opečeném toastu se snítkou petrželky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Ředkvičkový salát na toasty

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.