reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ředkvičkové pomazánkové máslo

Recept na domácí máslovou pomazánku s ředkvičkami, sýrem a vejcem.


  • 4,3

    11×

    4,2 11
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Máslo necháme změknout. Ředkvičky očistíme a omyjeme. Asi polovinu ředkviček jemně nastrouháme a osolíme. Vylouhovanou šťávu z ředkviček vymačkáme. Zbývající ředkvičky použijeme na ozdobu. Omytou pažitku jemně usekáme. Vejce uvaříme natvrdo, vychladlé oloupeme a jemně nastrouháme.

V míse ušleháme změklé máslo s lučinou, taveným sýrem a nastrouhaným vejcem. Nakonec vmícháme nastrouhané ředkvičky, pažitku a zakysanou smetanu. Podle chuti pomazánku osolíme a opepříme.

Ředkvičkové pomazánkové máslo mažeme na bílé pečivo, zdobíme plátkem ředkvičky a pažitkou. Máslo můžeme podávat také v mističkách s bagetkami jako předkrm.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Ředkvičkové pomazánkové máslo

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.