Řapíkatý celer s parmazánem

25 min | hlavní chod | 2 porce | Ostatní kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 29021x
Velice jednoduchý, rychlý a zdravý pokrm.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařilo 5 lidí)


Postup přípravy receptu

Celer očistíme a nakrájíme na malé kousky (cca 5 cm). Dáme do osolené vody a necháme 5 - 10 minut povařit. Čím méně, tím více bude celer křupavý.

Po povaření slijeme vodu a celer vložíme do zapékací misky, přidáme sůl, pepř a bazalku. Posypeme strouhaným parmazánem a dáme na čtvrt hodiny zapéct do trouby.

Řapíkatý celer s parmazánem pak podáváme samotný jako lehký oběd či večeři, popřípadě můžeme použít jako přílohu k masu.

autor receptu:

Řapíkatý celer s parmazánem

Počet přidaných receptů: 5

Ingredience

na porce
4,6
skvělý recept
20 hlasujících
  • Recept Řapíkatý celer s parmazánem - Řapíkatý celer zapečený
  • Recept Řapíkatý celer s parmazánem - Řapíkatý celer s parmazánem


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Řapíkatý celer s parmazánem

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Řapíkatý celer s parmazánem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.




přidat nový recept