Recept na rajskou omáčku, která je sice trošku složitější než jiné, ale poctivá a vynikající.
0.5 balíčku | máslo |
1 ks | cibule |
1 ks | celer |
2 plátky | citron |
2 ks | mrkev |
1 ks | petržel |
1.5 l | hovězí vývar |
2 ks | skořice celá |
560 g | rajský protlak |
podle chuti | |
---|---|
cukr | |
sůl | |
hřebíček | |
bobkový list | |
celý černý pepř | |
podle potřeby | |
hladká mouka |
autor vjurasikova
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena