reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rajská jablíčka v pikantním nálevu

Zavařit, či sterilovat jde cokoliv, záleží na chuti a materiálu.


  • 2,9

    73×

    2,9 73
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rajčata lze konzervovat oloupaná i ve slupce. Pokud je chceme nakládat oloupaná, můžeme využít mikrovlnné trouby.

Rajčata omyjeme a nakrájíme na čtvrtiny nebo silnější plátky. Pokud máme malá rajčátka, necháváme vcelku.

Nálev připravíme svařením 2,5 dl vody s octem, osolíme a necháme vychladnout.

Rajčata skládáme do sklenic a prokládáme opláchnutým kořením. Přelijeme studeným nálevem tak, aby všechna rajčata byla zcela ponořena.

Sklenice přikryjeme dvojitým celofánem, který pevně převážeme provázkem a uložíme na tmavé, chladnější místo.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rajská jablíčka v pikantním nálevu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.