reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rajská jablíčka v pikantním nálevu

Zavařit, či sterilovat jde cokoliv, záleží na chuti a materiálu.


  • 2,9

    73×

    2,9 73
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 749 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Jak využít voňavý kopr v kuchyni?

1. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 708 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 797 hodnocení

Víkendové pečení: Recept na perník s ořechy krok za krokem

31. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Češi milují vepřové! Ale jak takovou kotletu či bůček správně připravit?

31. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 767 hodnocení

Dort s mascarpone a ovocem krok za krokem

29. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 657 hodnocení

Bez černý neboli bezinky - znáte jeho léčivé účinky?

28. 5. 2020

Postup přípravy

Rajčata lze konzervovat oloupaná i ve slupce. Pokud je chceme nakládat oloupaná, můžeme využít mikrovlnné trouby.

Rajčata omyjeme a nakrájíme na čtvrtiny nebo silnější plátky. Pokud máme malá rajčátka, necháváme vcelku.

Nálev připravíme svařením 2,5 dl vody s octem, osolíme a necháme vychladnout.

Rajčata skládáme do sklenic a prokládáme opláchnutým kořením. Přelijeme studeným nálevem tak, aby všechna rajčata byla zcela ponořena.

Sklenice přikryjeme dvojitým celofánem, který pevně převážeme provázkem a uložíme na tmavé, chladnější místo.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rajská jablíčka v pikantním nálevu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.