reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rajčatová polévka

Rajčatová polévka, tentokrát studená z bílého i červeného vína.


  • 2,9

    1 042×

    2,8 1042
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Asi 900 gramů rajčat nakrájíme.

Do hovězího vývaru přidáme nakrájená rajčata a vaříme. Po chvilce přidáme koření, cukr, sůl, červené víno a dále povaříme do té doby, až jsou rajčata uvařená. Hotovou polévku procedíme, prolisujeme, přidáme citronovou šťávu, bílé víno a vychladíme.

Zbylá rajčata nakrájíme a zdobíme s nimi rajčatovou polévku při podávání. Rajčatovou polévku podáváme vychlazenou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rajčatová polévka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.