reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rajčata plněná tuňákem

Recept na rajčata z Itálie. Tentokráte plněná tuňákovou směsí a zdobená olivou.


  • 3,0

    1 073×

    2,9 1073
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rajčata omyjeme a rozkrojíme příčně na půlky. Lžičkou vyjmeme dužinu a rajčata obrátíme řeznou plochou dolů, aby odkapala.

Vejce a tuňáka nakrájíme na drobné kousky, smícháme s jemně nakrájenými kapary, petrželkou, pepřem a majonézou. Takto připravenou směsí rajčata naplníme a ozdobíme půlkami oliv.

Rajčata plněná tuňákem vychladíme a můžeme podávat. Rajčata plněná tuňákem ozdobíme a podáváme se čerstvým pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rajčata plněná tuňákem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.