Recept na uzené ocásky s karamelovými jablky, křenovou omáčkou a pečenými bramborami na rozmarýnu se slaninou. Vychutnejte si rafinovanou kombinaci slané, sladké a štiplavé chuti. A ta vůně!
2 ks | bobkový list |
4 kuličky | nové koření |
4 kuličky | celý černý pepř |
700 g | uzený vepřový ocásek |
příloha | |
---|---|
0.5 hrnečku | olej |
5 plátků | anglická slanina |
1 kg | nové brambory |
3 snítky | čerstvý rozmarýn |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
omáčka | |
0.5 l | mléko |
2 kelímky | smetana |
1 ks | křen |
0.5 hrnku | hladká mouka |
směs | |
1 ks | jablko |
2 lžíce | cukr krupice |
1 špetka | skořice mletá |
0.5 hrnku | citronová šťáva |
autor Richard Novák
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena