reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ragú z vnitřností

Pokrmy z vnitřností nemají mnoho příznivců, avšak toto jídlo stojí za ochutnání.


  • 2,9

    53×

    2,8 53
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vnitřnosti omyjeme. Ledviny asi na půl hodiny namáčíme ve vodě. Buď vodu několikrát vyměníme nebo ji necháme protékat.

Ledviny, játra a srdce odblaníme, odstraníme cévky a tuk, osušíme, nakrájíme na menší kostky.

Rozpálíme tuk a vnitřnosti opečeme. Opečené zaprášíme moukou, krátce zapražíme a pak pozvolna za stálého míchání vléváme vývar. Vše osolíme, okořeníme a při mírné teplotě dusíme asi 20 minut.

Ragú z vnitřností podáváme nejlépe s vařenou zeleninou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Ragú z vnitřností

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.