reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ragú z mořských plodů

Snadný recept na chutnou omáčku z mořských plodů s rajčaty na přikrytí těstovin.


  • 4,2

    10×

    4,2 10
  • 25 min

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 557 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 824 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 668 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 167 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 565 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Zelí v našem jídelníčku nesmí chybět: Proč je tak zdravé?

12. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Recept na bezlepkový ořechový koláč krok za krokem

11. 10. 2019

Postup přípravy

Rozmrazené mořské plody překrájíme na menší kousky, propláchneme a osušíme. Červenou cibuli s česnekem a chilli papričkou nakrájíme nadrobno.

Ve větší hluboké pánvi osmahneme cibuli s česnekem a papričkou. Přidáme mořské plody, promícháme a prosmažíme pár minut.

Plody podlijeme vínem a po odpaření přidáme rajčata. Pomalu necháme pobublávat, stačí 10 - 15 minut. Podle potřeby podléváme po troškách rybím vývarem. Ragú z mořských plodů nakonec dochutíme solí.

Ragú z mořských plodů se hodí k těstovinám, nejlépe ke špagetám.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Ragú z mořských plodů

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.