Ragú z mletého masa podáváme jako hlavní chod s těstovinami nebo rýží.
1 l | vývar |
100 g | celer |
1 ks | mrkev |
3 lžíce | rajčatový protlak |
60 g | žampiony |
1 ks | velká cibule |
500 g | hovězí mleté maso |
200 ml | smetana ke šlehání |
2 dl | červené víno suché |
zelená petrželka | |
200 g | kuřecí játra |
300 g | mletý bůček |
1 ks | menší pastinák |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
muškátový oříšek | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena