Ragú z kuřecích prsou, dušené na pórku s hlívou ústřičnou, připravujeme na bílém víně. Jemnost pokrmu dodá sladká smetana.
3 stroužky | česnek |
1 lžíce | máslo |
1 ks | pórek |
500 g | kuřecí prsa |
100 ml | smetana ke šlehání |
1 svazek | jarní cibulka |
150 ml | bílé suché víno |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
drcený kmín | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
300 ml | drůbeží vývar |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena