Raclette je původně švýcarské jídlo, které si připravovali pastevci venku na rozžhavených uhlících. Teď se používají kontaktní elektrické grily s nepřilnavým povrchem. Raclette jsem si koupila a musím konstatovat, že připravené masíčko je eňo ňuňo.
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
koření na steak | |
grilovací koření | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
šunka | |
párky | |
kuřecí prsa | |
sójová omáčka | |
mleté maso | |
vepřová panenka | |
worcestrová omáčka | |
hovězí roštěná | |
kuřecí játra | |
klobásky | |
eidam nebo ementál | |
sýr raclette nebo niva |
autor Olga Smolíková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena