Pyré z celeru

20 min | pomazánka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1328x
Recept na zeleninové pyré, které se dobře hodí k různým pečeným masům nebo jako pomazánka.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Větší celer očistíme, oloupeme a nakrájíme na malé kousky, které s lžící másla uvaříme doměkka.

Slijeme vodu a přidáme smetanu, sůl, mletý černý pepř, mletý muškátový květ a další změklé máslo a rozmixujeme. Nejlépe tyčovým mixérem v hrnci.

Pyré z celeru můžeme podávat teplé k masu, ale i studené jako pomazánku na chlebíčky místo másla.

Fotíček autor receptu:

Pyré z celeru

Počet přidaných receptů: 61

Ingredience

na porce
5
skvělý recept
2 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pyré z celeru

Přidat příspěvek k receptu Pyré z celeru
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.

  • Účinné postupy zdravějšího dýchání

    Účinné postupy zdravějšího dýchání

    Hluboký nádech a výdech používáme běžně k rychlému zklidnění, když nás najednou popadne vztek. Už tady se skrývá náznak toho, jak důležité je správně dýchat a na co všechno může mít dýchání vliv.




přidat nový recept