Původní sloní žrádlo

35 min | pomazánka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 3862x
Recept na kdysi oblíbenou rychlovku na studentských kolejích.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Nejdřív si uvaříme nálev. Do kastrolku dáme olej, ocet, kečup, hořčici, cukr a pepř. Nálev za stálého míchání necháme přejít varem. Pak necháme vychladnout.

Všechny ostatní suroviny nakrájíme (nastrouháme) najemno a smícháme s majonézou. Přilijeme nálev a sloní žrádlo pečlivě promícháme.

Původní sloní žrádlo mažeme na pečivo a podáváme.

Zorňafa autor receptu:

Původní sloní žrádlo

Počet přidaných receptů: 47

Ingredience

na porce
Vaše cena 2649 běžně 3996 Kč sleva 34 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Původní sloní žrádlo

Recept se nachází v 61 kuchařkách
1. Pomazánky
Zorňafa
1. Pomazánky 2 recepty
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4123 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Původní sloní žrádlo

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Původní sloní žrádlo
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept