Původní sloní žrádlo

35 min | pomazánka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 5522x
Recept na kdysi oblíbenou rychlovku na studentských kolejích.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Nejdřív si uvaříme nálev. Do kastrolku dáme olej, ocet, kečup, hořčici, cukr a pepř. Nálev za stálého míchání necháme přejít varem. Pak necháme vychladnout.

Všechny ostatní suroviny nakrájíme (nastrouháme) najemno a smícháme s majonézou. Přilijeme nálev a sloní žrádlo pečlivě promícháme.

Původní sloní žrádlo mažeme na pečivo a podáváme.

Zorňafa autor receptu:

Původní sloní žrádlo

Počet přidaných receptů: 47

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Původní sloní žrádlo

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Původní sloní žrádlo
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Rána už jsou mnohdy pěkně studená a někteří z nás, především pak děti, se už v těchto dnech zase potýkají s rýmou. Rýma dokáže být hodně nepříjemná, komu by se nelíbilo mít od ní aspoň jeden rok pokoj? Možná víme, jak na to. Už jste slyšeli o léčivé rostlince lidově zvané rýmovník? Ta se prý dokáže s rýmou pěkně vypořádat a vám od ní pomoci. Pojďme se tedy seznámit!

  • Dýně - posílí imunitu v boji proti infekcím

    Dýně - posílí imunitu v boji proti infekcím

    Rádi si v těchto dnech zdobíte zahrádku, terasu nebo balkon pestrobarevnými a různě velikými dýněmi? A jak by také ne, je přece jejich čas a jako podzimní dekorace jsou nepřekonatelné. Už také víme, že dýně je nadmíru zdravá zelenina a pomůže nám dokonce i s hubnutím.




přidat nový recept