Pudinkový štrúdl

25 min | moučník | 12 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 14811x
Jiná varianta štrúdlu s pudinkovou a jablečnou náplní. Tento štrúdl si děti zamilují.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Listové těsto si vyválíme na pomoučněném vále na dva slabé pláty. Jeden plát položíme na plech, který si vyložíme pečícím papírem. Na celý plát těsta poklademe piškoty tak, aby rovná strana piškotů byla vespod.

Vanilkový pudink uvaříme podle návodu na balení a teplý ho nalijeme na piškoty. Potom na to ještě nastrouháme po celé ploše jablka a zakryjeme druhým plátem těsta.

Štrúdl lehce propícháme vidličkou a pečeme asi 15 minut ve vyhřáté troubě při 190 °C.

Pudinkový štrúdl necháme vychladnout a poté ho nakrájíme. Zaručuji, že se po něm jen zapráší!

Karolína autor receptu:

Pudinkový štrúdl

Počet přidaných receptů: 7

Ingredience

na porcí
4,6
skvělý recept
10 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pudinkový štrúdl

Přidat příspěvek k receptu Pudinkový štrúdl
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept