reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rýži propláchneme a uvaříme ve vodě tak, jak jsme zvyklí. Přidáme špetku soli. Rýži vybíráme jasmínovou, která společně s pudinkem lépe chutná.

Pudinkový prášek uvaříme v mléce. Osladíme třtinovým cukrem a mícháme, dokud pudink není dost hustý. Přidáme vanilkový cukr a mandlové aroma.

Kompotované hrušky necháme okapat a nakrájíme je na menší kousky.

Ještě teplý pudink promícháme s rýží, přidáme hrušky a promícháme. Necháme v chladu rozležet. Kdo má rád, přímíchá i rozinky máčené v rumu.

Pudinkovou rýži podáváme zastudena, na talíři sypeme mletou skořicí. Příchuť pudinkového prášku můžeme různě obměňovat a přizpůsobit tomu koření i ovoce.


reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pudinková rýže

    Celkový počet komentářů: 3
    • anisek
      anisek

      Chutná lehká sladká večeře; snadná příprava. :)

      26.03.2012 17:46:43

    • Davido
      Davido

      Velmi dobré, ale za tepla je to lepší.

      25.09.2010 19:30:13

    • Monika
      Monika

      tohle neznám, nikdy mě to nenapadlo :) ale určitě někdy zkusím

      05.10.2008 16:05:53


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Pudinková rýže

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.