reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pudinková přesnídávka

Osvěžující svačinka nejen pro děti.


  • 3,1

    493×

    3,1 493
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Jablka oloupeme a zbavíme jádřinců. Připravená jablka podle potřeby omyjeme, necháme okapat a překrájíme.

Do hrnce nalijeme vodu a přidáme jablka. Vaříme je asi 20 minut, než jsou měkká až rozvařená. Vzniklou kaši rozmixujeme.

Do základu přesnídávky dáme pudink, vanilkový cukr a podle kyselosti jablek ještě dosladíme. Pak vše opět krátce povaříme, aby pudink zhoustl.

Pokud chceme jablečnou přesnídávku uchovat, sterilizujeme ji 20 minut při 80 °C.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pudinková přesnídávka

    Celkový počet komentářů: 5
    • elis
      elis

      Komentář k receptu Pudinková přesnídávka

      Tak přesně tuhle přesnídávku jsem našla ve vyhledávači pod názvem nejlepší přesnídávka nebo tak nějak. Od nějaké mladé maminky. Znovu se na ni podívám a zajímalo, do ji od koho opsal.

      22.02.2014 12:34:52

      • Venom
        Venom

        Re: Komentář k receptu Pudinková přesnídávka

        Neopisuji recepty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
        Dostala jsem ho od kolegyně z práce, která má velkou zahradu a přebytek jablek. Všechny recepty, které zde najdete, jsou ve spoustě jiných kuchařkách a když nejsou stejné, tak jsou podobné.
        Zdravím a přeji úspěšné šťourání i v jiných receptech :-))

        22.02.2014 13:02:39

      • Věra
        Věra

        Re: Komentář k receptu Pudinková přesnídávka

        Jde o "Luxusní ovocná přesnídávka" na portálu Mimibazar. Autorka ji tam uvedla v roce 2009 včetně videa přípravy.

        22.02.2014 14:13:56


    • Radka.Radecka
      Radka.Radecka

      jen ta jablka nemixuji, protože když zůstane trošku větší kousek, je to při konzumaci příjemné.
      Já tuto přesnídávku nesterilizuji, ale připravuji k rychlému použití. Teplou nalívám do misek a prokládám piškoty.
      Pro velké mlsouny je možno zastříknout šlehačkou.

      16.07.2010 17:15:14

    Nalezeno receptů: 5

    Přidat příspěvek k receptu Pudinková přesnídávka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.