reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pstruzi plnění rebarborou

Duhoví pstruzi plnění rebarborou a pečení v alobalu.


  • 3,1

    130×

    3 130
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 560 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 602 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Postup přípravy

Pstruhy podle potřeby začistíme a důkladně omyjeme pod studenou vodou. Osušíme je a okořeníme zevnitř i zvenku kořením na ryby. Již nepřidáváme sůl.

Rebarboru oloupeme a příčně nakrájíme na 5mm silná kolečka. Jimi naplníme břišní dutiny pstruhů.

Utrhneme si dostatečně velký kus alobalu. Ten potřeme olejem, položíme na něj rybu a ještě ji důkladně olejem zakápneme. Rybu do alobalu pevně zavineme. S druhou rybou postupujeme stejně.

Rozehřejeme si troubu na 160 °C, horkovzdušnou na 140 °C, a ryby pečeme 40 minut.

Nové brambory očistíme bez škrábání a nakrájíme je na 5 mm silné příčné plátky. Ty důkladně utřeme do utěrky a na dokonale rozpáleném oleji je restujeme dozlatova. Nakonec je mírně osolíme. Udržujeme je v teple, než se dopečou ryby.

Rebarbora udělá v pstruzích lepší práci než citronová šťáva.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pstruzi plnění rebarborou

    Celkový počet komentářů: 1

    • Mertlíková Iveta
      Mertlíková Iveta

      Velice dobré, čas byl naprosto přesný za 40min. rybka byla hotova jen až to budu příště dělat dám do bříška rybky jen 3-5 koleček rebarbory bylo to na naši chuť příliš kyselé... Ale jinak super nápad díky :-)

      11.07.2010 18:20:22


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Pstruzi plnění rebarborou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.