reklama
hledat uživatel
       

Pstruzi na grilu

Pro milovníky ryb je tu lahodný pstruh grilovaný a plněný bylinkovým máslem.


  • 2,9

    959×

    2,9 959
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 750 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Sezóna jahod je v plném proudu: Připravili jsme pro vás 10 rychlých receptů

3. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 710 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 797 hodnocení

Recept na palačinky se smetanovo-jahodovou náplní krok za krokem

2. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Videorecept: Báječné domácí těstoviny s pestem a kuřecím masem

1. 6. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 767 hodnocení

Jak využít voňavý kopr v kuchyni?

1. 6. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 660 hodnocení

Víkendové pečení: Recept na perník s ořechy krok za krokem

31. 5. 2020

Postup přípravy

Do každé strany očištěných pstruhů uděláme 2 zářezy. Do pstruhů vložíme kousek másla smíchaného s usekanou petrželkou, kapary, fenyklem, pepřem a solí.

Pstruhy urovnáme na mřížku grilu, podložíme je ohnivzdornou miskou a grilujeme na každé straně 7 - 10 minut. Do rozehřátého másla v misce vmícháme citronovou šťávu..

Pstruhy servírujeme na předehřáté talíře a přelijeme zachyceným máslem. Ihned je podáváme. Tímto způsobem můžeme připravit i ostatní sladkovodní ryby.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pstruzi na grilu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.