reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pstruh se šťávou

Pstruh přelitý omáčkou z vinného octa a zdobený petrželkou.


  • 2,9

    1 212×

    2,9 1212
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Na oleji zpěníme drobně nasekanou cibuli, přidáme česnek, šalvěj a zalijeme vinným octem. Vše dohromady vaříme na mírném ohni asi 1/2 hodiny.

Pstruhy, mohou být menší, osolíme a opečeme na másle.

Opečené pstruhy přelijeme horkou šťávou a hustě posypeme nasekanou petrželkou.

Pstruhy se šťávou ihned podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pstruh se šťávou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.