reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pstruh s lískovými oříšky

Jednoduše připravený pstruh na másle s lískovými oříšky.


  • 2,9

    85×

    2,9 85
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Pstruhy omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Obalíme je v hladké mouce a zprudka opečeme v rozpáleném oleji asi 10 minut po obou stranách.

Tuk z pánve slijeme, přidáme máslo a znovu opékáme asi 5 minut z každé strany. Ryba přijme chuť i vůni másla.

Mezitím si na druhé pánvi na másle opečeme rozpůlená lísková jádra, ale pouze lehce, nesmí ztmavnout.

Pstruhy podáváme pokapané máslem z pánve a zasypané lískovými oříšky. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pstruh s lískovými oříšky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.