Neobvyklé avšak lahodné spojení pstruha s fenyklem.
1 špetka | sůl |
4 lžíce | máslo |
2 ks | cibule |
2 ks | pstruh |
200 ml | bílé víno |
3 lžíce | kysaná smetana |
1 špetka | bílý pepř |
1 lžička | muškátový květ |
citronová šťáva | |
500 g | špenát listový |
0.5 lžičky | sušený česnek |
2 ks | hlíza fenyklu |
200 ml | vývar (zeleninový nebo rybí) |
autor Bibík
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena