reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pstruh s červenou fazolí

Vynikající rybí maso - přesněji pstruh potoční. Vyzkoušejte ho na červených fazolích!


  • 4,3

    10×

    4,3 10
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 651 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Luštěninové saláty: Jak na zdravý oběd, který opravdu chutná

17. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 650 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 725 hodnocení

Recept na kuřecí nudličky v kokosové omáčce krok za krokem

16. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 130 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 184 hodnocení

Videorecept: Vyzkoušejte masopustní smažené koblihy ze sladkých brambor

15. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 717 hodnocení

Zamilovaná valentýnská psaníčka krok za krokem

14. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 600 hodnocení

Luštěninové fusilli se špenátem a parmazánem krok za krokem

13. 2. 2020

Postup přípravy

Pstruha zbaveného vnitřností dobře očistíme a omyjeme vodou. Necháme okapat.

Maso dobře prosolíme, opepříme, z vnější i vnitřní strany posypeme kořenící směsí na ryby a zakapeme olivovým olejem - opět z vnitřní i vnější strany. Necháme chvíli uležet.

Na hlubší pánvi dáme rozehřát olej se lžící másla a vložíme pstruhy. Opečeme je z jedné strany - přikryté poklicí. Pak ryby opatrně otočíme a posypeme drobně krájeným česnekem.

Těsně před dokončením vsypeme červené fazole (i s nálevem) a necháme je pod poklicí prohřát.

Pstruha s červenou fazolí podáváme s vařenými brambory, vzniklou omáčku přiléváme. Vhodný je jako doplněk česnekový dresink a čerstvá zelenina.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pstruh s červenou fazolí

    Celkový počet komentářů: 1

    • Pan Pája
      Pan Pája

      Koření na ryby?

      Rozhodně bych nekazil pstruha kořením na ryby. Vždyť je spousta druhů koření a sami si můžeme namixovat nějakou směs. Ale v kupovaném koření na ryby najdete kromě koření ještě glutasol, různé jiné soli a pár Éček. Fuj. S fazolemi to určitě zkusím. A k těm fazolím bych to viděl s trochou cayenského pepře nebo chilli, trochu česneku, čerstvou petrželku a možná trochu saturejky.

      11.01.2012 08:09:12


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Pstruh s červenou fazolí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.