reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pstruh s červenou fazolí

Vynikající rybí maso - přesněji pstruh potoční. Vyzkoušejte ho na červených fazolích!


  • 4,3

    10×

    4,3 10
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 169 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Postup přípravy

Pstruha zbaveného vnitřností dobře očistíme a omyjeme vodou. Necháme okapat.

Maso dobře prosolíme, opepříme, z vnější i vnitřní strany posypeme kořenící směsí na ryby a zakapeme olivovým olejem - opět z vnitřní i vnější strany. Necháme chvíli uležet.

Na hlubší pánvi dáme rozehřát olej se lžící másla a vložíme pstruhy. Opečeme je z jedné strany - přikryté poklicí. Pak ryby opatrně otočíme a posypeme drobně krájeným česnekem.

Těsně před dokončením vsypeme červené fazole (i s nálevem) a necháme je pod poklicí prohřát.

Pstruha s červenou fazolí podáváme s vařenými brambory, vzniklou omáčku přiléváme. Vhodný je jako doplněk česnekový dresink a čerstvá zelenina.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pstruh s červenou fazolí

    Celkový počet komentářů: 1

    • Pan Pája
      Pan Pája

      Koření na ryby?

      Rozhodně bych nekazil pstruha kořením na ryby. Vždyť je spousta druhů koření a sami si můžeme namixovat nějakou směs. Ale v kupovaném koření na ryby najdete kromě koření ještě glutasol, různé jiné soli a pár Éček. Fuj. S fazolemi to určitě zkusím. A k těm fazolím bych to viděl s trochou cayenského pepře nebo chilli, trochu česneku, čerstvou petrželku a možná trochu saturejky.

      11.01.2012 08:09:12


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Pstruh s červenou fazolí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.