reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pstruh s bylinkovým máslem

Restovaný pstruh přelitý bylinkovým máslem s rajčátky.


  • 4,6

    12×

    4,5 12
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

příloha



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 769 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 999 hodnocení

Zamilujte si kedlubny: 8 top receptů, které stojí za to vyzkoušet

2. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 728 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 814 hodnocení

Osvěžte se: Recepty na nejlepší domácí limonády

1. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 203 hodnocení

Chutně připravený květák? Zkuste tyhle květákové karbanátky!

1. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 601 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 773 hodnocení

Naučte se efektní mramorování moučníků: Zebra koláč zvládne i začátečník

30. 6. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 670 hodnocení

Poznáte pochoutky světa? Odpovězte na 5 otázek a zjistěte, jak na tom jste

29. 6. 2020

Postup přípravy

Pstruhy očistíme, vnitřek pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Nakonec pstruha obalíme v hladké mouce a na rozehřátém oleji jej opékáme asi 7 minut po každé straně.

Anglickou slaninu i oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky. Česnek oloupeme a na jemno nastrouháme. Rajčata spaříme, oloupeme, vydlabeme a dužinu nakrájíme na kostičky. Bylinky propláchneme, usušíme a jemně nasekáme.

Polovinu bylinek smícháme se 2 lžícemi másla, vložíme do čtyř tvořítek na led a uložíme do mrazničky ztuhnout.

Zahřejeme zbylé máslo, necháme na něm rozpustit slaninu, přidáme cibuli i česnek a osmahneme dozlatova. Přidáme zbylé bylinky a prohřejeme.

Pstruhy upravíme na talíře a polijeme slaninou s bylinkami. Obložíme rajskými jablíčky a ztuhlým (rozdrceným) bylinkovým máslem. Pstruha s bylinkovým máslem podáváme ozdobeného snítkou bylinek a měsíčkem citronu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pstruh s bylinkovým máslem

    Celkový počet komentářů: 3
    • ciocarlia
      ciocarlia

      Jen by mne s dovolením zajímalo,

      kterak se drtí máslo.

      21.12.2013 05:52:33

      • .Renča.
        .Renča.

        Re: Jen by mne s dovolením zajímalo,

        Je z mrazáku a je psáno: "ztuhlým (rozdrceným) bylinkovým máslem", takže prostě jen nedáme celou kostičku, ale snažíme se ji rozkrájet.

        22.12.2013 11:25:01

    • neligrej
      neligrej

      Dnes na talíři,už se těšíme.

      23.03.2011 10:59:15



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Pstruh s bylinkovým máslem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.