reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pstruh s bylinkami z alobalu

Jednoduše a chutně připravený pstruh. Recept vonící kořením.


  • 4,1

    29×

    4 29
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Připravíme si čtyři stejné obdelníky alobalu a troubu si předehřejeme na 200 °C. Alobal potřeme máslem.

Bylinky opláchneme, okapeme a nasekáme nadrobno. Cibuli oloupeme a rozčtvrtíme, stejně jako očištěnou a omytou mrkev. Česnek oloupeme a utřeme se solí.

Vykuchané, očištěné ryby opláchneme, osušíme, nasolíme a napepříme. Vnitřky ryb potřeme utřeným česnekem. Do každé ryby vložíme kus cibule a mrkve, poté pstruha položíme na připravený alobal.

Každou porci posypeme směsí bylinek, přidáme plátek másla a důkladně vše zabalíme.

Pstruha s bylinkami pečeme v předehřáté troubě 15 - 20 minut a servírujeme i se vzniklou šťávou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pstruh s bylinkami z alobalu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.