reklama
hledat uživatel
       

Pstruh potočák

Uvedený recept lze připravit jen z potočních pstruhů.


  • 3,7

    3,6 3
  • 15 min

Ingredience

máslo

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 529 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 802 hodnocení

Recept na cheesecake s borůvkami krok za krokem

22. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 650 hodnocení

Houby v kuchyni: Jak je zpracovat, uchovat v nich vitamíny a zároveň si pochutnat

21. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Zeleninové saláty: Sáhněte po správných surovinách a dochuťte je na jedničku

21. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

12 nejoblíbenějších receptů z dýně

20. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 526 hodnocení

Jak na to: Výroba sušeného ovoce

20. 8. 2019

Postup přípravy

Čerstvého potočního pstruha vykucháme. Vykucháme ho tak, že ho od řitního otvoru opatrně rozřežeme. Palcem vytlačíme vnitřnosti. Hlavu odřežeme a opláchneme. Pak pstruha osušíme.

Osušeného pstruha nasolíme a okmínujeme. Na pánvi rozehřejeme máslo a pstruha opatrně opečeme s obou stran na mírnějším ohni. Jak se maso začne se oddělovat od kostí, je hotovo.

Pokud není více strávníků, podáváme pstruha přímo na pánvi s čerstvým chlebem, který namáčíme do teplého másla. Pstruha potočáka podáváme teplého.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pstruh potočák

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.