reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pstruh nadívaný česnekem

Jestli máte rádi pstruhy, vyzkoušejte tento chutný recept.


  • 4,1

    28×

    4 28
  • 35 min

  • 10×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Pstruhy očistíme, omyjeme, nasolíme a zakapeme čerstvě vymačkanou citronovou šťávou.

Česnek oloupeme a prolisujeme do misky. Petrželku opláchneme, jemně nasekáme a přidáme k prolisovanému česneku. Do misky přidáme koření na ryby, olivový olej a utřeme vše do hladké hmoty.

Pstruhy naplníme připravenou česnekovou směsí.

Máslo rozpustíme na pánvi a pstruhy na něm zvolna opékáme z každé strany asi 10 minut.

Pstruhy nadívané česnekem servírujeme s uvařenými bramborami.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pstruh nadívaný česnekem

    Celkový počet komentářů: 3
    • krbec.j09
      krbec.j09

      Vynikající pokrm, jednoduchý, rychlý a velmi chutný i pro amatérské nadšence jako jsem já, pouze jsem místo vařených brambor zvolil radši francouzskou bramborovou kaši... vřele doporučuji

      19.06.2011 20:48:36

    • Lenka
      Lenka

      Děkuji za tip. Jednoduché a lahodné. Moc jsme si pochutnali.

      13.10.2010 13:15:59

    • Filip
      Filip

      Díky za recept, vřele doporučuji, dneska jsme ho měli k obědu a chutnalo nám báječně.

      23.12.2007 18:04:12


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Pstruh nadívaný česnekem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.