reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rajčata omyjeme, zbavíme stopek a nakrájíme na čtvrtky, můžeme i na kolečka.
Česnek oloupeme, prolisujene a rozetřeme se solí.

Očištěné a omyté pstruhy naplníme pokrájenými rajčaty. Potíráme rozetřeným česnekem, pokapeme mírně olejem a přelijeme červeným vínem. Pstruha můžeme i trochu opepřit.

Každou rybu zabalíme zvlášť do alobalu, naskládáme do pekáčku a pečeme v předehřáté troubě, průběžně kontrolujeme, jestli je maso měkké.

Pstruha na víně podáváme s hranolkami.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pstruh na víně

    Celkový počet komentářů: 1

    • Radek
      Radek

      By mě zajímalo, jak mám v alobalu průběžně kontrolovat, jestli je maso měkké :D

      08.10.2011 11:19:20

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Pstruh na víně

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.