Pstruh na másle

30 min | hlavní chod | dánská kuchyně | recept zobrazen: 420485x
Velice jednoduchý recept na skvělého pstruha. Lahodný pstruh z našeho potoka.
Komentáře receptu 12
Uvařil jsem to (Recept vařilo 12 lidí)


Postup přípravy receptu

Vykuchaného pstruha pořádně omyjeme. Lehce ho osolíme a vnitřek vyplníme plátky másla. Pstruha okořeníme kořením na ryby.

Rozehřejeme pánev (která má poklici), přidáme olej a pstruha smažíme asi 20 minut. Můžeme pstruha taky péct. V závěru smažení nebo pečení pstruha posypeme sekanými mandlemi.

Hotového pstruha zakápneme citronovou šťávou a ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo bramborová kaše.

autor receptu:

Pstruh na másle

Počet přidaných receptů: 9

Ingredience

3,3
dobrý recept
294 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pstruh na másle

Celkový počet komentářů: 12
  • pstruch 08.04.2016 21:46:01

    nq ja to skusim to udelat urcite to bude dobry jsem take obycejny amater

  • pstruch 08.04.2016 21:44:45

    nq ja to skusim to udelat urcite to bude dobry jsem take obycejny amater

  • Komentář k receptu Pstruh na másle Filip 03.01.2015 22:35:40

    Absolutně nevhodné je využití másla ke smažení. Rádo se připaluje a teplem vytváří nevhodné sloučeniny pro naše tělo. Používáme jej spíše na polévání, ochucování a vzácně u mimořádných situací na krátkodobé osmahnutí jíšky nebo zeleniny – např. mrkve k dušení.

  • Tak to ne!!!! Martin 24.11.2014 20:41:13

    Barbrarko, nebo barbare. Ani to nejkvalitnější rybí koření bych na tak výbornou rybu, jako je pstruh nedal. Lidi nebuďte lenoši a namixujte si ho. Nicméně ještě oprava. Prokládání máslem, můžete přidat lžíci oleje, aby se máslo nepřipalovalo.

  • Komentář k receptu Pstruh na másle rm 22.07.2014 14:10:06

    Název pstruh na másle a smažíme na oleji :D

  • Komentář k receptu Pstruh na másle FeroS 20.07.2014 09:08:25

    Recepty s ingredienciou typu "rybie korenie", kde si každý môže predstaviť čokoľvek treba vymazať !

  • Komentář k receptu Pstruh na másle Jirka 31.08.2013 15:42:08

    Koření na ryby??? Vrazi. :-D

    Osolit a použít jen jeden druh koření!!!

  • Jednoduché, výborné.

  • Re: 20.12.2008 19:41:22

    Vykuchaného pstruha pořádně omyjeme. Lehce ho osolíme a vnitřek vyplníme plátky másla. Pstruha okořeníme kořením na ryby. Rozehřejeme pánev (která má poklici), přidáme olej a pstruha smažíme asi 20 minut. Můžeme pstruha taky péct. V závěru smažení nebo pečení pstruha posypeme sekanými mandlemi. Hotového pstruha zakápneme citronovou šťávou a ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo bramborová kaše.

Nalezeno receptů: 12
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Pstruh na másle
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept