reklama
hledat uživatel
       

Pstruh na másle

Velice jednoduchý recept na skvělého pstruha. Lahodný pstruh z našeho potoka.


  • 3,4

    307×

    3,3 307
  • 30 min

  • 13×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 577 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 841 hodnocení

Videorecept: Vafle z ječné mouky - rychlá svačinka, se kterou u dětí zabodujete!

13. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 610 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 684 hodnocení

Recept na smaženou cuketu v sýrovém těstíčku s dýňovým pyré

12. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 174 hodnocení

Nachlazení a chřipka nebudou mít šanci: Uvařte si domácí zázvorový čaj

11. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 571 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 684 hodnocení

Recept na zelný chlebíček s uzeným krok za krokem

10. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 554 hodnocení

Recept na domácí krtkův dort krok za krokem

10. 11. 2019

Postup přípravy

Vykuchaného pstruha pořádně omyjeme. Lehce ho osolíme a vnitřek vyplníme plátky másla. Pstruha okořeníme kořením na ryby.



Rozehřejeme pánev (která má poklici), přidáme olej a pstruha smažíme asi 20 minut. Můžeme pstruha taky péct. V závěru smažení nebo pečení pstruha posypeme sekanými mandlemi.



Hotového pstruha zakápneme citronovou šťávou a ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo bramborová kaše.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pstruh na másle

    Celkový počet komentářů: 13
    • Petr
      Petr

      Pstruh na másle

      Pokud pstruha děláte na klasickém másle,ne na Ramě atd a hlídáte to,tak se to nepřipálí.Olej nedávat.Pstruh na másle je pstruh na másle.Když děláte kuře na paprice tak taky dáte na to kuře celou papriku?Asi jo.....:D Máslo se dává dovnitř pstruha a na pánev.Když to děláte na nahrážkách jako je Rama a tyhle ty sračky,tak je jasné,že se vám to připálí.

      30.03.2018 09:21:47

    • jaroslavhatak
      jaroslavhatak

      nq ja to skusim to udelat urcite to bude dobry jsem take obycejny amater

      08.04.2016 21:46:01

    • jaroslavhatak
      jaroslavhatak

      nq ja to skusim to udelat urcite to bude dobry jsem take obycejny amater

      08.04.2016 21:44:45


    • Filip
      Filip

      Komentář k receptu Pstruh na másle

      Absolutně nevhodné je využití másla ke smažení. Rádo se připaluje a teplem vytváří nevhodné sloučeniny pro naše tělo. Používáme jej spíše na polévání, ochucování a vzácně u mimořádných situací na krátkodobé osmahnutí jíšky nebo zeleniny – např. mrkve k dušení.

      03.01.2015 22:35:40

    • Martin
      Martin

      Tak to ne!!!!

      Barbrarko, nebo barbare. Ani to nejkvalitnější rybí koření bych na tak výbornou rybu, jako je pstruh nedal. Lidi nebuďte lenoši a namixujte si ho. Nicméně ještě oprava. Prokládání máslem, můžete přidat lžíci oleje, aby se máslo nepřipalovalo.

      24.11.2014 20:41:13

    • rm
      rm

      Komentář k receptu Pstruh na másle

      Název pstruh na másle a smažíme na oleji :D

      22.07.2014 14:10:06

    • FeroS
      FeroS

      Komentář k receptu Pstruh na másle

      Recepty s ingredienciou typu "rybie korenie", kde si každý môže predstaviť čokoľvek treba vymazať !

      20.07.2014 09:08:25

    • Jirka
      Jirka

      Komentář k receptu Pstruh na másle

      Koření na ryby??? Vrazi. :-D

      Osolit a použít jen jeden druh koření!!!

      31.08.2013 15:42:08

    • Fotíček
      Fotíček

      Jednoduché, výborné.

      08.10.2012 12:15:40

    • df
      df

      Vykuchaného pstruha pořádně omyjeme. Lehce ho osolíme a vnitřek vyplníme plátky másla. Pstruha okořeníme kořením na ryby. Rozehřejeme pánev (která má poklici), přidáme olej a pstruha smažíme asi 20 minut. Můžeme pstruha taky péct. V závěru smažení nebo pečení pstruha posypeme sekanými mandlemi. Hotového pstruha zakápneme citronovou šťávou a ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo bramborová kaše.

      20.12.2008 19:41:22


    Nalezeno receptů: 13
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Pstruh na másle

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.