reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pstruh labužníka Pepana

Naplnění a zapečení pstruzi. Pochoutka, která nejlépe vynikne s vařeným bramborem.


  • 4,1

    4,1 8
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

náplň

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 547 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 814 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Recept na dýňové noky se špenátem krok za krokem

20. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

10+1 otázek: Odhalte ta nejškodlivější éčka v potravinách

19. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 534 hodnocení

Jeřabiny: Opomíjené ovoce podzimu v marmeládách i kompotech

19. 9. 2019

Postup přípravy

Pstruhy očistíme, vykucháme, posolíme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme je odležet a zatím si připravíme náplň.

Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce másla, přidáme očištěné a na plátky nakrájené žampiony, na kostičky nakrájený kompotovaný ananas, posekanou petrželku kudrnku, strouhanku a všechno koření. Směs prosmažíme a nakonec vmícháme vejce.

Směsí naplníme pstruhy, ty opatrně zašijeme nití a vložíme je do máslem vymazaného pekáčku. Zapékáme asi 30 minut. Zalijeme vínem a dopečeme.

Potom pstruhy vyjmeme, odstraníme nitě a pstruhy rozložíme na zahřáté talíře. Přelijeme je vydušenou šťávou a ozdobíme plátky citronu.

Pstruha labužníka Pepana podáváme s vařenými brambory a na závěr posypeme sekanou petrželkou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pstruh labužníka Pepana

    Celkový počet komentářů: 2

    • j (tecka) pisova
      j (tecka) pisova

      Komentář k receptu Pstruh labužníka Pepana

      skvělé !! Ještě jsem přidala šalotku a tošku česnečku.
      Bylinky možno jakékoliv čersvé
      1x nísto ananasu jablko - taky super !!
      Jana

      10.11.2013 00:11:28

    • stanik
      stanik

      hubnout zdravě-hravě a bez hladu

      Nikdy jsem neměla potíže s váhou, jíst jsem mohla co jsem chtěla a kolik jsem chtěla, ale s přibývajícími lety se to změnilo. Nejprve sem tam nějaké to deko, pak kilečko, až nakonec místo velikosti č. 38 mám č. 42. Diety nijak nepomáhaly, až ta jedna. Můžu vřele doporučit, ani jsem netušila, že je to tak jenoduché a hlavně účinné. Ráda poradím všem, kdo mají zájem mít zase ideální váhu. Stanik

      10.07.2009 14:41:20


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Pstruh labužníka Pepana

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.