Naplnění a zapečení pstruzi. Pochoutka, která nejlépe vynikne s vařeným bramborem.
sůl | |
citron | |
4 ks | pstruh |
2 dl | bílé víno |
náplň | |
---|---|
2 ks | vejce |
4 lžíce | máslo |
6 lžic | strouhanka |
1 lžička | šalvěj |
1 špetka | muškátový květ |
kari koření | |
1 lžíce | petrželová nať |
drcený kmín | |
0.5 konzervy | ananasový kompot |
8 ks | malé žampiony |
na ozdobu | |
citron | |
čerstvá petrželka kudrnka | |
podle potřeby | |
máslo na vymazání formy |
autor konko
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena