reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pstruh labužníka Pepana

Naplnění a zapečení pstruzi. Pochoutka, která nejlépe vynikne s vařeným bramborem.


  • 4,1

    4,1 8
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

náplň

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 749 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Jak využít voňavý kopr v kuchyni?

1. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 708 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 797 hodnocení

Víkendové pečení: Recept na perník s ořechy krok za krokem

31. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Češi milují vepřové! Ale jak takovou kotletu či bůček správně připravit?

31. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 767 hodnocení

Dort s mascarpone a ovocem krok za krokem

29. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 657 hodnocení

Bez černý neboli bezinky - znáte jeho léčivé účinky?

28. 5. 2020

Postup přípravy

Pstruhy očistíme, vykucháme, posolíme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme je odležet a zatím si připravíme náplň.

Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce másla, přidáme očištěné a na plátky nakrájené žampiony, na kostičky nakrájený kompotovaný ananas, posekanou petrželku kudrnku, strouhanku a všechno koření. Směs prosmažíme a nakonec vmícháme vejce.

Směsí naplníme pstruhy, ty opatrně zašijeme nití a vložíme je do máslem vymazaného pekáčku. Zapékáme asi 30 minut. Zalijeme vínem a dopečeme.

Potom pstruhy vyjmeme, odstraníme nitě a pstruhy rozložíme na zahřáté talíře. Přelijeme je vydušenou šťávou a ozdobíme plátky citronu.

Pstruha labužníka Pepana podáváme s vařenými brambory a na závěr posypeme sekanou petrželkou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pstruh labužníka Pepana

    Celkový počet komentářů: 2

    • j (tecka) pisova
      j (tecka) pisova

      Komentář k receptu Pstruh labužníka Pepana

      skvělé !! Ještě jsem přidala šalotku a tošku česnečku.
      Bylinky možno jakékoliv čersvé
      1x nísto ananasu jablko - taky super !!
      Jana

      10.11.2013 00:11:28

    • stanik
      stanik

      hubnout zdravě-hravě a bez hladu

      Nikdy jsem neměla potíže s váhou, jíst jsem mohla co jsem chtěla a kolik jsem chtěla, ale s přibývajícími lety se to změnilo. Nejprve sem tam nějaké to deko, pak kilečko, až nakonec místo velikosti č. 38 mám č. 42. Diety nijak nepomáhaly, až ta jedna. Můžu vřele doporučit, ani jsem netušila, že je to tak jenoduché a hlavně účinné. Ráda poradím všem, kdo mají zájem mít zase ideální váhu. Stanik

      10.07.2009 14:41:20


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Pstruh labužníka Pepana

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.