reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pštrosí vejce z mletého masa

Uvařená vejce obalená ve směsi z mletého masa. Snadný a rychlý recept na hlavní chod s brambory.


  • 4,3

    18×

    4,3 18
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

náplň

podle chuti

podle potřeby

směs



Postup přípravy

Maso důkladně propracujeme s vodou, vejcem, kořením a solí, případně směs zahustíme trochou strouhanky.

Uvařená vejce oloupeme a obalíme je masovou směsí, poté ještě obalíme ve strouhance, budou křupavější.

Obalená vejce položíme do pekáčku a pečeme při 200 °C asi 30 minut.

Hotová pštrosí vejce z mletého masa podáváme s vařenými brambory a nakládanými okurkami.

Zdroj: Eklasa.cz

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pštrosí vejce z mletého masa

    Celkový počet komentářů: 1

    • Jenda
      Jenda

      Pštrosí vejce

      Jsem chlap a dělal jsem je poprvé v životě, ale jsou poživatelný. Přece jen si už nějakou dobu vařim doma sám. Pekl jsem je na pánvi, nikoliv v troubě a taky to šlo.
      a ještě mi zbyylo trochu masa na pár karbanátků, jen mě udivilo jaký problém je i když si o sobě myslíte, že umíte vařit, tak uvařit vejce na tvrdo :-)))

      30.07.2016 17:33:56

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Pštrosí vejce z mletého masa

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.